სტატიები / პრაქტიკული რჩევები / როგორ მოვამზადოთ ფენოვანი ცომი 10 წუთში - რეცეპტი, რომელიც ყოველთვის გადაგარჩენთ!
როგორ მოვამზადოთ ფენოვანი ცომი 10 წუთში - რეცეპტი, რომელიც ყოველთვის გადაგარჩენთ!
23.01.2017

ინგრედიენტები:

ფქვილი - 500 გ

მარგარინი (ან კარაქი) - 200 გ

კვერცხის გული - 1 ც.

კეფირი - 100 მლ

მარილი - მწიკვი


მომზადება:


1. ფქვილში დაამატეთ დარბილებული მარგარინი (ან კარაქი), ხელით გასრისეთ ნამცეცებად, დაამატეთ მწიკვი მარილი.

2. დაამატეთ კეფირი და კვერცხის გული. მოზილეთ ცომი. შეგიძლიათ ცომი მაშინვე გამოიყენოთ,  მაგრამ უკეთესი იქნება ჯერ გაახვიოთ საკვებ ცელოფანში და შედგათ მაცივარში 10-15 წუთით.



Print
პრაქტიკული რჩევები
ჯანმრთელი კვება
08.12.2016
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
12.11.2016
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
16.12.2016
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
23.09.2016
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
19.07.2016
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა