რეცეპტები / აზიური სამზარეულო / ბოსტნეულის შებრაწულა
ბოსტნეულის შებრაწულა
11.04.2017

ინგრედიენტები:

ბადრიჯანი - 2 ც.

ნიორი - 2 კბილი

პომიდორი - 2 ც.

ყველი - 50 გ

პილპილი - გემოვნებით

სანელებლები - გემოვნებით

ზეითუნის ზეთი - 2 ს.კ.

 

მომზადება:

1.  ღუმელი გააცხელეთ 230 გრადუსამდე.

2. ბადრიჯანი და პომიდორი დაჭერით თხლად რგოლებად. დაჭერით ყველი და ნიორი.

3. აიღეთ ცეცხლგამძლე ჭურჭელი და გადაიღეთ მასში ფენებად ბადრიჯანი, შემდეგ პომიდორი და ყველი. ფენებს შორის მოაყარეთ მარილი, პილპილი, ნიორი და სანელებლები.

4. შედგით ღუმელში 20 წუთით.

5. მომზადებული კერძი მორთეთ წვრილად დაჭრილი ოხრახუშითა და რეჰანით.

გემრიელად მიირთვით!



Print
პრაქტიკული რჩევები
ჯანმრთელი კვება
08.12.2016
იდეალურია უამრავი დაავადებისგან თავის დასაცავად
12.11.2016
სასარგებლო რჩევები დაგეხმარებათ ცხოვრების ჯანსაღი წესის გამომუშავებაში
საინტერესო ამბები კულინარიიდან
16.12.2016
სანამ ქვეყანა გაქრისტიანდებოდა არსებობდა წარმართული კულტი 
23.09.2016
ეს ნუგბარი შეიცავს მიკროელემენტებს
19.07.2016
სოუსი მეთვრამეტე საუკუნეში ნამდვილ გურმანთა ქვეყანაში - საფრანგეთში გაჩნდა